Welten (Dutch Speakers)

Wie is Welten?

Welten is een financiële dienstverlener die zich richt op het opleiden en het detacheren van de toekomstige financial. Welten is opgericht in 1992 door Cees Welten. Het is gestart als een opleidingsbedrijf, maar is uitgegroeid tot een opleidings- en detacheringsbedrijf in de omgeving van Noord-Brabant. 

Welten legt de focus niet alleen op het geven van alle kennis die de toekomstige financial nodig heeft, maar ook op het aanleren van extra vaardigheden en sleutelcompetenties (zoals coaching en samenwerking). Zo zal het makkelijker worden om bij een aangesloten bedrijf aan de slag te gaan als een professional.

FESA wil, net zoals Welten, bijdragen aan de carrière van de toekomstige financial. Door deze samenwerking heeft de student de mogelijkheid om aan het werk te gaan bij Welten voor zijn/haar droombaan en extra vaardigheden te ontdekken en leren.. 

Meer weten over Welten? Klik hier voor meer informatie!

Trainings- en opleidingsprogramma’s

Welten heeft, naast hun werk als een financiële dienstverlener, ook een opleidingsbedrijf (Dukers & Baelemans) in handen zodat studenten kosteloos de opleidingen kunnen volgen en de tools kunnen verkrijgen. Zo zal het makkelijker voor de student zijn om zijn/haar gekozen richting binnen Welten succesvol te voltooien. Enkele voorbeelden van richtingen waar de student voor zou kunnen kiezen zijn Wft/PE, financieel advies (hypotheekadvies) en CDD.
Meer weten over de trainings- en opleidingsprogramma’s van Welten? Klik hier voor meer informatie!
 

Welten Talentpool

Voor de studenten die alvast kennis willen maken met Welten, is er de Welten Talentpool. Zo is het mogelijk voor de student om bijvoorbeeld alle Welten collega’s te ontmoeten tijdens masterclasses en andere activiteiten. Maar ook om op de hoogte te blijven van vacature- en stage updates en ondersteuning bij financiële vraagstukken te krijgen is het handig om de Welten Talentpool in het achterhoofd te houden.

Adressgevens:

Welten (Dutch Speakers)
Magistratenlaan 2
8e verdieping
5223 MD Den Bosch
The Netherlands

Phone number

+31 88 828 88 00

Meest recente nieuws berichten

Welten - Traineeschip Finance
02 February 2021
Laura Wannet Recruiter Traineeship Finance Ben je (recent) afgestudeerd en wil je ervaring opdoen bij...
Read More
CDD Wat is dat?
31 January 2021
Meer informatie over Welten Klik hier Bij Customer Due Diligence (CDD) draait alles om het kennen van...
Read More