Welkom bij de partner pagina van
FESA – The Hague!

Financial & Economic Study Association  (FESA) is opgericht in november 2019. Wij zijn een jonge studievereniging die wil bijdragen aan de toekomstige financial door een platform te creëren waar studenten van de opleidingen Accountancy, Finance & Control en International Financial Management & Control (Engelstalige opleiding) een basis kunnen leggen voor hun netwerk, ideeën kunnen uitwisselen en kennis kunnen opdoen. Door dit mogelijk te maken, wil FESA het gat tussen de student en het bedrijfsleven verkleinen.

Onze Doelen

FESA streeft ernaar om een platform te creëren om de overgang naar het bedrijfsleven gemakkelijker te maken voor de student. Daarvoor hebben wij als studievereniging partners die ons kunnen ondersteunen om onze gezamenlijke doelen te behalen. 

Naast ons doel om een platform te creëren voor de student, willen wij ook cursussen, seminars en lezingen organiseren met behulp van onze partners. Zo zal de kennis, deskundigheid en vaardigheden van de student worden vergroot. 
Als laatste willen wij de student de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan stagemogelijkheden, projecten en afstudeeropdrachten bij onze partners. Alle vacatures van onze partners zullen op onze website komen te staan.
Daarnaast is het mogelijk om samen sociale activiteiten te organiseren. Dit zijn de activiteiten waar teambuilding en persoonlijke- en sociale ontwikkeling voorop staan. 
Ook is het voor ons belangrijk dat wij, naast het platform om de overgang naar het bedrijfsleven gemakkelijker te maken, een informatie- en sociaal platform creëren waar studenten makkelijk hulp kunnen vinden voor hun studie- en vaktechnische problemen en waar studenten makkelijk kunnen verbinden met elkaar. 

Sponsormogelijkheden

Bij FESA hebben we verschillende sponsormogelijkheden dit kan variëren van het maken van een donatie tot het aangaan van een partnerschap. 
Om een partnerschap met FESA te kunnen vormen kan je bij ons een standaardpakket nemen, zoals hiernaast is aangegeven of in overleg een meer gepersonaliseerd pakket samenstellen. 
Meer informatie omtrent onze pakket opties staat vermeld in onze brochure deze kunt u hier downloaden.
Het is daarnaast ook mogelijk voor eenmalige partnerschappen voor specifieke evenement te doen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
Staat de informatie waar u naar zoekt niet in onze brochure of wilt u in contact komen met FESA – The Hague? 
Klik dan hieronder om contact met ons op te nemen.

Contact us

Location:
Financial & Economic Study Association (FESA) – The Hague.
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN ‘s-Gravenhage
Strip: 2.65
Email: betrekkingen@fesathehague.com