Events

Bij FESA The Hague worden er verschillende soorten activiteiten georganiseerd. Hieronder kun je meer lezen over de activiteiten.

Vakkundige activiteiten kunnen bestaan uit lezingen en seminars die een actueel onderwerp aansnijden en daarmee in dialoog gaan met de studenten. De lezingen worden veelal gegeven door financials die zich al in het beroepenveld bevinden. Voorbeelden van onderwerpen zijn de toekomstige financial, de donut-economie, de invloed van data op financials en tal van andere interessante materies. 

Sociale activiteiten zijn bedoelt voor de verbetering van de soft-skills. Studeren is natuurlijk niet alleen maar in de boeken en zitten en daarom moet af en toe ook tijd worden gemaakt voor een gezelligheidsactiviteit en/of een drankje.

Netwerkactiviteiten zijn gericht op de toekomst. Hierbij moet je denken aan borrels en beurzen waarbij student in contact komt met het bedrijfsleven en andere studenten. Een goed netwerk kan namelijk later het verschil maken in het vinden van de leukste baan!

Events Overview

Wil je meer weten over de aankomende evenementen of de evenementen die al geweest zijn?

Contact us

Commissie Activiteiten

Location:

Financial & Economic Study Association (FESA) – The Hague
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN ‘s-Gravenhage

Mail:

activiteiten@fesathehague.com