Activiteiten

FESA The Hague organiseert verschillende activiteiten. Deze activiteiten worden in drie categorieën, namelijk: vakkundige activiteiten, netwerkactiviteiten en sociale activiteiten.

Vakkundige activiteiten

Bij de vaktechnische activiteiten wil FESA activiteiten organiseren zoals: workshops, seminars, lezingen en casussen organiseren welke actueel en relevant zijn. Denk hierbij aan de onderwerpen Circulaire economie of het actuele onderwerp de Donut-economie van Kate Raworth. Naast deze onderwerpen worden meerdere onderwerpen behandeld die relevant zijn voor de toekomst, denk hierbij aan Blockchain. De onderwerpen zijn onder andere gericht op de Social Development Goals.


Netwerk activiteiten

Voor de Netwerkactiviteiten wil FESA netwerkborrels opzetten waar bedrijven en studenten samen komen om ideeën, opinies en kennis uit te wisselen. Tevens wil FESA dat doen door thematische netwerkborrels op te zetten, waar bijvoorbeeld een focus ligt op circulaire economie. Zo wil FESA bewustzijn en commitment creëren naar deze onderwerpen.  


Sociale activiteiten

Een studievereniging heeft ook teambuildingsactiviteiten nodig, om een fundering te slaan waar studenten zich veilig en gehoord voelen en zich kunnen ontwikkelen, waarbij de student tevens tot een groep behoord. Dit staat in het kader van team building en persoonlijke en sociale ontwikkeling. 


De activiteitenagenda van 2019/2020

%d bloggers liken dit: