21 februari 2020: Paintballen

Op vrijdag 21 februari gaat FESA paintballen! Wil jij mee? Meld je dan voor vrijdag 14 februari gratis aan door een mail te sturen naar activiteiten@fesathehague.com. Wees snel, want er zijn maar 35 plekken.

Bij aanmelding krijg je gratis entree, evenals 50 balletjes.  Wanneer je meer ballen wilt staat het je vrij om die zelf aan te schaffen. Na het paintballen zullen we de dag gezellig afsluiten met een gratis drankje.

De planning is als volgt:

TijdOnderdeel
14:30Vertrek vanaf de Haagse Hogeschool. Je mag ook vanuit jezelf naar de locatie vertrekken, maar wees dan wel op tijd! De reistijd is ongeveer 1 uur vanaf de Haagse Hogeschool!
15:30-16:00Aanwezig op de locatie + uitleg
16:00-18:30Paintballen en helemaal geschminkt naar huis.
18:30-20:30 + eventuele uitloopEen gezellig borrelmomentje om elkaar nog wat beter te leren kennen. En je krijgt in ieder geval een drankje van ons! Je mag natuurlijk altijd eerder weg, maar het is gezellig als je blijft!

Locatie:

Fundustry Events
Bergse Linker Rottekade 20
3056 LA Rotterdam

Voorwaarden:

  • De activiteit is gratis, als je lid bent van FESA en je je vooraf hebt aangemeld via het emailadres: activiteiten@fesathehague.com.
  • Als je je niet hebt aangemeld, maar wel lid bent en toch mee wilt zijn er kosten aan verbonden van 10 euro per person.
  • Als je geen lid bent van FESA maar wel F&C of IFMC studeert en toch mee wilt zijn er kosten aan verbonden van 10 euro per persoon. Wij raden je aan om je gratis in te schrijven als lid voor FESA, dan is de activiteit wel gratis.
  • Heb je je ingeschreven, maar ben je verhindert? Afmelden kan tot donderdag 20 februari 20.00 uur.
  • Als je je hebt ingeschreven, maar niet komt, worden er 10 euro aan kosten in rekening gebracht.
%d bloggers liken dit: